Monumenten


Monumenten

Bij het evenement Open Monumentendag en Botterdagen draait het allemaal om de Botters en de vele monumenten die Elburg rijk is. Open Monumentendag en Botterdagen is hèt evenement waarbij Elburg zich van haar beste en mooiste kant laat zien. Geen wonder dat jaarlijks duizenden bezoekers de weg naar Elburg weten te vinden. Ook dit jaar zullen vele mensen Vestingstad Elburg bezoeken in het tweede weekend van september.

U begrijpt dat de organisatie van zo’n omvangrijk evenement geld kost. Er wordt veel werk verricht door vrijwilligers, maar we ontkomen er niet aan dat er kosten worden gemaakt. Om ervoor te kunnen zorgen dat Elburgers en vele anderen kunnen blijven genieten van een evenement waarmee Elburg zich stevig op de kaart zet, zijn wij op zoek naar bedrijven die, door middel van een financiële bijdrage, hun naam willen verbinden aan dit evenement. Uiteraard doen wij ons best om uw vrijgevigheid zo goed mogelijk te belonen.

Wanneer u de vrijwilligers van het organiserend Comité Open Monumentendag en Botterdagen wilt steunen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, Jolanda de Graaf via 0525-688688. Alvast bedankt!