Rabobank partner
mei 14, 2018
Botterdagen en Open Monumentendag 2018
augustus 13, 2018

Overnachten in Elburg

Stadscafé de Tapperij en Hotel Elburg sponsor van Botterdagen

Stadcafé de Tapperij & hotel Elburg is sponsor van de Botterdagen en Open Monumentendag. Het driedaagse evenement van 6 tot en met 8 september 2018 in de vesting van Elburg. “De Botterdagen zijn voor mij een traditie die ik van kinds af aan niet wil missen”, aldus eigenaresse Leoni van Wezep. Stadscafé de Tapperij aan de Smedestraat 7, heeft traditiegetrouw elke vrijdagavond tijdens dit weekend live muziek van  Willem van Hooren. In het hotel zijn nog enkele kamers beschikbaar, dus wees er snel bij.

Hotel Elburg

“Naast het sfeervolle stadscafé dat is nagebouwd als een oud handelsschip, beschikken we ook over een hotel. Bezoekers logeren hier middenin de vesting in een prachtig historisch pand uit 1765. Er zijn inmiddels 13 kamers waarvan onlangs een aantal zijn gerenoveerd met onder andere een regendouche”, legt de gastvrouw uit.

Dankbaar

Het comité Botterdagen en Open Monumentendag is erg dankbaar voor de sponsoring van Stadscafé de Tapperij & Boutique Hotel Elburg, omdat we zonder sponsoring niet zo’n gevarieerd programma kunnen neerzetten”, aldus Colin Pelleboer namens de organisatie.

Contact

Stadscafé de Tapperij & Boutique Hotel Elburg is gelegen Smedestraat 5-7 in Elburg. Reserveren kan eenvoudig via de website www.hotelelburg.nl. Ze zijn ook te volgen via Facebook en

Instagram.